Presentatie Kosmic Raceteam tijdens kartbeurs Lelystad

Zaterdag 8 en zondag 9 maart kende de primeur van de eerste kartbeurs in Nederland en de opening van het nieuwe kartcircuit van Kartcentrum Lelystad. Op deze beurs zetten  de diverse leveranciers, teams en wedstrijdorganisatoren hun beste beentje voor.

Zo ook Montfoort Motorsports die het Kosmic Race Team met ingang van dit jaar voortzetten. Tom maakt deel uit van dit team en de leden kregen de gelegenheid om zich te presenteren op het podium. TomOpPodium (2)Via een kort interview kreeg Tom de gelegenheid zich voor het publiek te presenteren en dat was een nieuwe ervaring. Tom heeft daar uiteengezet wat hij dit jaar wil gaan doen. Naast veel trainen om zich de techniek eigen te maken, wil hij verder als coureur.

De kartbaan Lelystad waar Tom de afgelopen 2 jaar de eerste stappen op het gebied van het karten zette, is geheel vernieuwd. De oude baan is vervangen door een nieuwe lay-out die twee maal zo lang is als de oude. Ook alle faciliteiten zijn vernieuwd.

Tom heeft meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om samen met teamgenoten de nieuwe baan in een huurkart te verkennen. In de toekomst gaat hij daar zeker nog een keer trainen om de verschillende bochten goed onder de knie te krijgen.

TomInKart (2)