Eerste plaats ouder-kind race Zoetermeer

Een keer per jaar staat in Zoetermeer een ouder-kind race op het programma. Tom wilde als houder van het baanrecord graag meedoen.

De kwalificatie van 7 minuten liep zoals gehoopt. Tom zijn eerste snelle ronden waren meteen goed voor de eerste plek en niemand bleek sneller te zijn. Zijn vader had daarom het voorrecht om van pole te mogen starten.

Vanaf de start liep het soepel en omdat de nummers 2 en 3 het met elkaar aan de stok hadden, werd door vader Edwin een klein gaatje geslagen. Na 10 minuten stond Tom klaar om het wisselteken te geven en een minuut later mocht Tom de baan op. Na 3 ronden reed hij weer op kop en met stabiele tijden kwam de eerste plek nooit in gevaar. Na pole en een strakke race die van begin tot eind werd geleid, was de eerste plaats zeer verdiend. Tom bleek ook veruit de snelste tijd van de dag gereden te hebben.

Bij de prijsuitreiking waren er dan ook lovende woorden voor zijn getoonde snelheid.