Uitdagingen op Spa: P4 in de finale

Afgelopen NK weekend op RACB Karting de Spa-Francorchamps bleek een weekend vol uitdagingen. De zaterdag begon goed: bij de eerste training meteen één van de snelsten op de baan. Daarna liep het anders; één keer vloog er op volle snelheid een achterwiel af en één keer de kettingkast. Tijdens de kwalificatie bleek dat de gaskabel kapot was en kon ik de kwalificatie niet helemaal uitrijden. Het werd een 14e tijd.

Zondag wist ik In de prefinale exact dezelfde snelste tijd neer te zetten als een andere rijder en in de finale kon ik een paar mooie inhaalacties maken waardoor ik uiteindelijk de top 5 in reed.

 

 

 

Al met al was het een weekend met een aantal tegenslagen, maar ik heb me teruggevochten tijdens de races en het maximale er uit gehaald. Resultaat: P4. 

 

Met dank aan Joost van der Pol, Kuijer Racing en Sebastian Buurma voor de ondersteuning en Kartphoto,  Benschop-Fotografie.nl